Senaste nyheterna

Klubbkläder 2024

Vi brukar göra en årlig drive med våra klubbkläder på hösten. Tyvärr hann vi inte med det hösten 2023 och därför kör vi den nu. Detta utskick går till alla som var medlemmar 2023. Våra klubbkläder hittar du på vår hemsida. https://varnamotk.se/ om du scrollar ner en liten bit så hittar du ”köp klubbkläder”. Klicka där. Annars kan du gå in på länken direkt. https://www.netshirt.se/foreningsklader/varnamo-tk

Vi har bytt ut modell på våra shorts och kjol. Vi har lagt till en vit matchtröja, en varmfodrad klubbjacka, en hoodie och hot pants. Alla i märket Craft. Vi har även lagt till en vanlig t-shirt i bomull för träning. T-shirten finns i både blått och vitt. Den är inte i märket Craft.

 

Vi har förhandlat fram 25% rabatt på alla Craftkläder och 10% på boullströjorna om vi handlar gemensamt vid ett tillfälle.

 

Ni som spelar bordtennis får ett separat utskick inom några dagar. Om ni inte får det så fråga Peter Jacobsson eller någon av de andra ledarna när ni har träning.

 

Beställning görs direkt till Allen på hans mail botica@varnamotk.se Ange produkt, storlek, antal och i förekommande fall färg. Beställningen är bindande och betalning sker med swish vid utlämning.

 

Vi avrundar alla priser upp till jämn 5-krona.

Prisexempel matchtröja herr Pro Control Impact SS 350kr – rabatt 25% = 265kr.

Prisexempel matchtröja junior Pro Control Impact SS 300kr – rabatt 25% = 225kr.

Prisexempel Varmfodrad klubbjacka herr 949kr – rabatt 25% = 715kr

Prisexempel T-shirt bomull herr, 169kr – rabatt 10% = 155kr

 

Sista beställningsdag är söndag 2024-02-25. Leveranstid ca 2 veckor. Går allt bra har vi kläderna till regionsmästerskapet i Karlskrona som spelas 15-17 samt 22-24 mars.