Senaste nyheterna

Aktiviteter under sommaren

Under sommaren har vi flera aktiviteter på VTK. Klicka på rubrikerna för att komma till matchisidan för aktiviteten

 

Sommardagläger vecka 26

Sommardagläger för alla barn och ungdomar som tränar tennis i Värnamo TK. För att vara med måste du vara född 2015 eller tidigare, alltså fylla nio år i år eller äldre. Det blir tennisträning 4-5 timmar varje dag, måndag till torsdag. Totalt håller vi på från kl. 08:30-16:00 varje dag. Frukt på förmiddagen, lunch och fika på eftermiddagen ingår. Det blir teorigenomgångar och lekar samt bad i Prostsjön, om det blir riktigt fint väder. Tanken är att alla spelare ska jobba och utvecklas tillsammans under 4 dagar under ledning av engagerade tränare.

 

Gratis sommartennisskola för barn födda 2017

Sommartennisskola för alla barn i Värnamo kommun som ska börja första klass till hösten 2024. Det ingår tennisträning 1 timme varje dag i 4 dagar samt vattenflaska.  Träningen är kl. 16:30 varje dag. Vi har 6 grusbanor utomhus att tillgå och kan ta emot sammanlagt 36 barn. Principen först till kvarn gäller. Ta med en egen tennisracket om ni har, annars finns det ganska många att låna.

Sommartennisskola för barn och ungdomar födda 2016 och tidigare.

Sommartennisskola för alla barn och ungdomar som vill testa tennis. I priset ingår tennisträning 1 timme varje dag i 4 dagar samt vattenflaska. Träningen är efter kl. 17:30 varje dag. Vi har 6 grusbanor utomhus att tillgå och kan ta emot sammanlagt 36 barn. Principen först till kvarn gäller. Ta med en egen tennisracket om ni har, annars finns det ganska många att låna.

 

Har ni frågor meddela våran tränare Allen på botica@varnamotk.se